Welkom bij Chemie Genie, dé specialist in laboratoriumgeteste research chemicals voor wetenschappelijke doeleinden. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige research chemicals die uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden zijn bestemd. Onze producten zijn niet gecontroleerd door de Nederlandse overheid, wat betekent dat ze uitsluitend in een laboratoriumomgeving mogen worden gebruikt. Ze zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.

Onze Missie

Bij Chemie Genie streven we ernaar om wetenschappers en onderzoekers te voorzien van de beste middelen om hun werk vooruit te helpen. Of u nu werkt aan een nieuw experiment of verder onderzoek doet naar de werking van specifieke stoffen, wij bieden een breed scala aan chemicaliën die perfect aansluiten bij uw onderzoeksbehoeften. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij voorop; al onze producten worden grondig getest voordat ze worden aangeboden in onze webshop.

Wat zijn Research Chemicals?

Research chemicals zijn synthetische stoffen die vaak verwant zijn aan al bestaande chemicaliën, maar die nog niet zijn goedgekeurd voor algemeen gebruik door de overheid. Door hun experimentele aard zijn deze stoffen alleen bedoeld voor wetenschappelijk onderzoek. Bij Chemie Genie kunt u erop vertrouwen dat alle aangeboden producten van de hoogste kwaliteit zijn en uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden worden verkocht.

Ons Aanbod

Wij bieden een breed assortiment van verschillende soorten research chemicals, waaronder:

  • Arylcyclohexylamines zoals Ketamine-analogen
  • Amfetamines en Gefluoreerde verbindingen
  • Cathinonen en Benzodiazepinen
  • Tryptamines, Lysergamides, en Phenethylamines
  • Synthetische cannabinoïden en Nootropics

Of u nu poeders, capsules, blotters of pillen nodig heeft, Chemie Genie heeft het allemaal. Elk product dat wij leveren is laboratorium getest om de consistentie en betrouwbaarheid te waarborgen.

Waarom Chemie Genie?

Bij Chemie Genie geloven we in transparantie en kwaliteit. Wanneer u bij ons bestelt, kunt u rekenen op een snelle levering en volledige discretie. Als u vóór 16:30 uur bestelt op een werkdag, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van de juiste producten voor uw onderzoek, zodat u met een gerust hart uw wetenschappelijke werk kunt voortzetten.

Waarschuwing

Alle research chemicals die wij verkopen zijn uitsluitend bedoeld voor wetenschappelijk onderzoek en niet voor menselijke consumptie. Sommige stoffen kunnen chemisch verwant zijn aan stoffen die onder lijst I van de Opiumwet vallen. Wij adviseren dan ook om deze stoffen uitsluitend te gebruiken binnen de juridische grenzen en voor legitiem onderzoek.

Meer Weten?

Wilt u meer weten over onze producten of heeft u specifieke vragen over research chemicals? Neem gerust contact met ons op of bekijk ons uitgebreide aanbod in onze webshop. Chemie Genie staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een breed assortiment aan onderzoeksmaterialen.

Voor wetenschappelijk onderzoek bent u bij Chemie Genie aan het juiste adres!

Bestel online